Filter
Sluiten
Specialismes
Sluiten

Specialismes bestaan uit verschillende sporttakken. Ze geven aan waar de job zich bevindt en bundelen functies die op elkaar lijken.

Locatie
Sluiten

We zitten verspreid over heel het land. Klik op de steden die jij het liefst wilt als je nieuwe werklocatie of uitvalsbasis. Handig weetje: ons hoofdkantoor is in Antwerpen.

3 vacatures
Lijst
Kaart
Filter

  Helaas, geen vacatures gevonden

  Pas je filters of zoekterm aan om het opnieuw te proberen.


  Of schrijf je in voor je eigen vacaturemelding en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn

  We zijn hard voor je aan het werk
  Sluiten
  Momenteel lukt het nog niet om je een vacaturemelding te sturen. Maar we vinden het extra fijn om te weten dat je wel graag een melding wilt ontvangen. Precies wat we nodig hebben om net weer een stapje harder te gaan. Wordt vervolgd!
  Filter

  Vrienden

  Eerlijk, direct, open
  Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat je voor je vrienden alleen het beste wilt. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid zegt. En omdat het gewoon leuk is.
  Vriendschap ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Daarom kom je bij Coolblue niet snel iemand tegen met een das. Vertel je de directeur gewoon wat je écht vindt van zijn nieuwe jasje. En praten we tegen klanten altijd eerlijk, direct en open.